unik BRUGERVENLIG LYSSTYRING

Brugervenlig grænseflade til personale og teknikere. LIGHTCARE OS er et fleksibelt system som er udviklet i et bredt samarbejde med brugere og forskere. Brugergrænsefladen er enkel at betjene for personalet, med forskellige adgangsniveauer ifølge bruger-login. Her kan personalet personliggøre lyset for den enkelte patient eller det enkelte område med enten beroligende, boostende eller synsoptimerende lys.

Fulddynamisk Døgnrytmelys og Healthcare Lys er LED baseret lys med anvendelse af RGBWW LED dioder (Rød, Grøn, Blå, Warm White og Cold White).

Styringen af Lightcare lysløsninger er baseret på DMX / RDM teknologi, der sikre hurtig respons og kvalitet. Styringssystemet er zoneopdelt, så lyset kan tilpasses individuelle behov, hvad enten der er tale om operationsrum, plejeboliger mv. Systemet er yderst driftssikkert med implementering på større projekter på flere etager og over 120 rum.

Vi har stor fokus på at skabe et så fremtids- og driftssikkert system så muligt. Systemet er derfor løbende tilpasset inputs fra brugere, erfaringer fra tidligere projektet, specifikke behov i enkeltsituationer samt beboernes eller patienternes tilstand, mentale og fysiske evner.

Vi har på baggrund af tidligere projekter et bredt kendskab til arbejdsgange på hospitaler, i ældreplejen og psykiatrien og har gode erfaringer med integration af blandt andet Karl Storz og Tunstall løsninger.

unik-stryrinc

DØGNRYTMELYSSTYRING

Med den nyeste sensorstyrede LED teknologi kombineret med intelligente og lynhurtige DMX/RDM styringssystemer, er det muligt at mindske CO2-udledningen betydeligt med energibesparelser på op til 80% i store dele af døgnet. Alle reguleringer af lysintensitet og farvetemperatur hen over døgnet sker uforstyrret – uden gener for det menneskelige øje.

Sidegevinsten er mindre forbrug af sovemedicin og beroligende medicin, reduktion af sygefravær, antallet af tilkaldevagter i nattetimerne og mindre krævende pleje på de ”skæve” tidspunkter af døgnet. Det Fulddynamiske Døgnrytmelys er med vågeblus, dvs. at lyset falder til 10% styrke ved inaktivitet, som dermed også virker strømbesparende.

175x133 system overview

Oversigt over den tekniske integration af vores Heathcare Lys

Driftssikker styring. Opdelt i ­multi-zone installationer

Styringen af Lightcare lysløsninger er baseret på DMX / RDM teknologi, der sikrer en hurtig respons og kva­litet. Styringssystemet er zoneopdelt, så lyset kan tilpasses individuelle ­behov, hvad enten der er tale om operationsrum, plejeboliger mv. Systemet er yderst driftssikkert med implemente­ring på større projekter på flere etager og over 120 rum. I vores armaturer har vi indbygget en sikkerhed i tilfælde af f.eks. strømafbrydelse på styringskomponenter. Mister ­armaturerne sin DMX forbindelse kan vi aktivt bestemme hvilken reaktion det foretager sig.

HVAD ER…

LIGHTCARE OS

er et personligt intelligent lysstyringssystem. Lightcare os er yderst driftssikkert og meget enkelt at betjene for personale samt teknikere.

VI GÅR IKKE FRA DIG FØR DU ER TRYG

Ved overlevering af vores døgnrytmelys udfører vi altid en grundig instruktion med personalet og brugere af vores betjeningsenheder. Vi indgår også meget gerne i dialog omkring særlige ønsker og funktioner, som er relevante for netop jeres fulddynamiske ­belysningsanlæg.