FYNSGADE PLEJECENTER, GRINDSTED

SANSESTIMULERENDE SCENARIER

Billund kommune ønskede én leverandør til snoezelrum installationerne på hhv. Billund plejecenter og Fynsgades plejecenter i Grindsted. Løsningen skulle være en ”turnkey solution” med state-of-the-art software, som er et intuitivt panel hvor man kun skal trykke én gang for at idriftsætte den ønskede scenarie.

Hos LIGHTCARE sørger vi nemlig for hele pakken, hvis det ønskes. Udover dialog og rådgivning, projektering, installation, aflevering, implementering, undervisning og serviceopfølgning – sørger vi for, at I får, hvad I ønsker; f.eks. den livgivende belysning med op til 10.000lux, stretch ceiling, vandseng, boblerør, duftmaskine, surround højtalere, behagelige lænestole, video og lydfiler m.m.

På baggrund af mere end 20 års udvikling og forskning, kan komponist Niels Eje og filmproducent Inge Mulvad Eje nu, i samarbejde med LIGHTCARE, præsentere en række specielt skabte programmer med naturscenarier og beroligende musik 100% tilpasset målgruppen.

Læs mere om konceptet i denne folder eller se vores video med udførlig beskrivelse af hvad vi kan tilbyde.

Vi har studeret mange artikler om lys- og AV-systemer til at hjælpe demenspatienter. Alt dette delte jeg med Claus fra Lightcare og han indvilligede i at lave et topmoderne demensrum, som alle kunne bruge og vedligeholde. Og det virker endnu bedre end forventet! Vi har allerede Lightcare døgnrytmelysinstallation i gange samt fællesområder og vil også gerne have det i værelserne. Jeg vil i fremtiden bruge – og anbefaler Lightcare-løsninger til alle – de lytter virkelig til kundernes behov, og gennem ressourcekendskab og knowhow tror jeg de vil de gøre hvert et projekt til en succes.

Plejehjemsleder Kathrin Terkelsen

Vi ser, at det beroliger meget aggressive og agiterede demensramte, at vi kan reducere medicinomkostningerne, og plejepersonalet får mere tid til andre patienter. Vi ser også, at en trist eller genert demensperson bliver gladere og får mere livsenergi. Det er lettere for personalet at komme tættere på de demensramte og få deres tillid.

Line Mathiasen

give-27-3stk-1200x700

DIV

DIV