01 1

MÆRSK

FULDDYNAMISK DØGNRYTMELYS I KONTROLRUM

Til Gorm Olieplatformen i Nordsøen under Mærsk’s vinger har vi leveret en komplet Fulddynamisk Døgnrytmelys-løsning til skifteholdsarbejdere på søen. Løsningen inkluderer døgnrytmelys til personalet i kontrolrum, hvor ansatte tidligere ikke blev udsat for tilstrækkelig dagslys i løbet af vagterne. Lyset er i dag med til at stabilisere personalets døgnrytme. Ved at opholde sig i det orange natlys har personalet i dag nemmere ved at falde i søvn efter vagter, samtidig med at det kunstige dagslys øger energiniveauet og opmærksomheden i dagtimerne.

Løsningen er installeret med en back-up enhed, der sikre systemets drift. Vi kan levere testede plug’n play døgnrytmelys-løsninger – ligegyldig hvor i verden du befinder dig.

LIGHTCARE-løsninger er relevante i flere sammenhænge om det er i sundhedssektoren, medicinalindustrien eller produktionsvirksomheder. Fælles for alle er, at arbejdsmiljøet forbedres med optimeret produktion og højere tilfredshed og velvære for personalet. Fulddynamisk Døgnrytmelys er med til at øge kvalitet i arbejdsmiljø, skabe øget tilfredshed, energiniveau og opmærksomhed. Idet lyset er LED-baseret opnås væsentlige besparelser.