INDUSTRIEN

Industri, skoler, institutioner og kontorer

Picture room
basic-p1-sony-headquarter-munich-germany-650px
maersk-nordsoeen
risskov skole

Til Gorm Olieplatformen i Nordsøen under Mærsk’s vinger har vi leveret en komplet døgnrytmelys-løsning til skifteholdsarbejdere på søen. Løsningen inkluderer døgnrytmelys til personalet i kontrolrum, hvor ansatte ikke eksponeres for tilstrækkelig dagslys i løbet af vagterne. Lyset er i dag med til at stabilisere personalets døgnrytme. Ved at opholde sig i det orange natlys har personalet i dag nemmere ved at falde i søvn efter vagter, samtidig med at det kunstige dagslys øger energiniveauet i dagtimerne. Løsningen er installeret med en back-up enhed, der sikrer systemets drift. Vi kan levere testede plug’n play døgnrytmelys-løsninger – ligegyldig hvor i verden du befinder dig.

LIGHTCARE løsninger er relevante i flere sammenhænge, om det er i medicinalindustrien eller produktionsenheder med specielle krav til farvet lys, der skaber optimale arbejdsforhold, hvad enten der er tale om skærmarbejde eller produktion. LIGHTCARE lyset kan være med til at øge jobtilfredsheden og minimere fravær. Det kan være med til at øge produktiviteten og effektiviteten samt resultere i energibesparelser.

SKOLER OG INSTITUTIONER

I skoler og institutioner kan LIGHTCARE løsninger også have positive resultater. Et boost lys om morgenen kan være med til at øge studerendes energi og læringsniveau igennem dagen. Studerende, der undervises under specielle forhold, kan opleve gevinster med et mere beroligende farvet lys, der er tilpasset den studerende.