FOKUS

Det overordnede fokus bag konceptet er CARE, som danner grundlag for alle vores løsninger og services 

Background

LIGHTCARE – HVEM ER VI?

✔  skabe et bedre arbejdsmiljø

✔  øge medarbejder produktivitet

✔  reducere sygefravær

✔  virke mod vinterdepression

✔  reducere behovet for flere typer af medicinering

Herudover medfører optimeret og intelligent styring af lys væsentlige energibesparelser.

Vores unikke produktserie er kendetegnet ved lækkert og brugervenligt design, det er enkelt at betjene, vedligeholde og tilpasse efter behov.

Vi er Danmarks førende videnbaserede innovationsvirksomhed med speciale i unikke lyskoncepter til en lang række områder, bl.a. sundhed og pleje, handel og kontor, undervisning samt industrien.

Vi er kendt for innovative designløsninger med et højt kvalitetsniveau understøttet af brugervenlig hard- og software. I samarbejdet med arkitekter, bygherrer, elektrikere, entreprenører, ingeniører og lysdesignere garanterer
Lightcare en lys-commissionings-­proces, som sikrer, at alt er grundigt gennemtestet, og at personalet ved, hvordan de kan betjene det ellers fuld­automatiske belysningsanlæg.

Alle belysningsprojekter projekteres som minimum iht.
Dansk Center for Lys´ branchevejledning, her­under bl.a. EN12464-1

Alt, hvad vi gør, er inspireret af sollysets ­betydning for mennesker og bygger på et langvarigt og unikt samarbejde mellem vores kunder og brugere, samt førende forskere med speciale i døgnrytme- og søvnproblemer.

Vi ved, at korrekt og optimeret lys (det rette lys i den rette mængde på det rette tidspunkt) er med til at ­øge trivsel og velvære hos mennesker ved bl.a. at:

ÆLDREPLEJEN

HOSPITALER

PSYKIATRIEN

SANSERUM

ØVRIGE

div

div