DET OVERORDNEDE FOKUS BAG KONCEPTET ER CARE, SOM DANNER GRUNDLAG FOR ALLE VORES LØSNINGER OG SERVICES

ALT, HVAD VI GØR, ER INSPIRERET AF SOLLYSETS BETYDNING FOR MENNESKER

og bygger på et langvarigt og unikt samarbejde mellem vores kunder og brugere samt førende forskere med speciale i døgnrytme- og søvnproblemer.

Forskningen viser, at fulddynamisk døgnrytmelys kan booste og blokke vores hormonproduktion og nulstille vores døgnrytme. Vi ved, at korrekt doseret lys skaber bedre arbejdsbetingelser, bedre produktivitet, reducerer sygefravær, virker mod vinter-depressioner, mindsker behovet for typer af medicinering og giver energibesparelser.

LIGHTCARE er Danmarks førende vidensbaserede innovationsvirksomhed med speciale i unikke lyskoncepter til sundhedssektoren og industrien.

LIGHTCARE LEVERER: THE SECOND BEST LIGHT ON EARTH

LIGHTCARE

LIGMAN

LIGHTCARE er kvag LIGMAN’s medejerskab eksklusiv distributør af LIGMAN-produkter i Danmark, Færøerne og Grønland. LIGMAN og LIGHTCARE har handlet sammen siden 2010, og dette partnerskab er endnu en erklæring om vores passion for at udvide vores portefølje og kapacitet for begge virksomheder.  Tjek detaljerne her

ET RULLENDE SHOWROOM

BOOK EN DEMONSTRATION

Foranderlige, magiske og fulddynamiske lysende lofter og vægge der skifter udtryk og skaber stemninger der kan mærkes – det er, hvad vi ønsker at demonstrere i vores rullende showroom.

I showroomet kan du opleve alt fra ergonomisk HEALTHCARE LYS, beroligende Terapilys, Fulddynamisk Døgnrytmelys, nyd en blå solskinshimmel eller synet af en lysende mælkevej.

LÆS MERE OM VORES SHOWROOM – OG BOOK EN

1 lightcare rullende showroom 1090px crop u292251
Lightcare

UNIKT BRUGERVENLIGT STYRESYSTEM

LIGHTCARE OS

Brugervenlig grænseflade til personale og teknikere. LIGHTCARE OS er et fleksibelt system, som vores R&D-­afdeling løbende udvikler i samarbejde med forskere og brugere.

Brugergrænsefladen er enkel at betjene for personalet, med forskellige adgangsniveauer ifølge bruger-login. Her kan personalet personliggøre lyset for den enkelte patient eller det enkelte område med enten beroligende, boostende eller synsoptimerende lys.