laptop-3175111_1090px

EJE ELLER LEJE

LIGHTCARE CAPITAL giver dig altid den nyeste
løsning til fast lav månedlig ydelse

Investering i lys, der forebygger,
er sund fornuft

Nu kan du leje vores produkter inkl. installations- og montageomkost­ninger i op til 5 år

LIGHTCARE A/S har hjulpet virksomheder, ældre- og sundhedssektoren med de rigtige lysløsninger siden årtusindskiftet, så vi er godt klar over de udfordringer, som opfindelsen af avanceret ny teknologi til tider kan udgøre i form af manglende likviditet og rettidig budgetlæggelse.

0rente_gebyr_udb_lav

Belysningsteknologien forbedrer sundhed, velvære, arbejds- og CO2 miljøet.

Nedbringelse af medicinforbrug, indlæggelsestid og sygefravær hos borgeren og personalet, er alle indikatorer på store menneskelige og samfundsøkonomiske besparelser ved lys, der forebygger.

Det er derfor, vi tilbyder vores kunder en gennemsigtig og problemfri leje­aftale, der gør det muligt at erhverve en fremragende og fremtidssikret ­belysningsløsning allerede i dag.

Den teknologiske udvikling går stærkt, og om 5 år kan I vælge at bytte til nyt. Vi yder 100% garanti i ­lejeperioden, og lejeaftalen er inklusiv en drifts- og ­vedligeholdelsesaftale.

Du bestemmer selv, hvordan du vil betale for LIGHTCARE´s produkter. Du kan vælge at købe og/eller leje hele eller dele af anlægget, og hvordan fordelingen af anlægs-, drifts-, innovations- eller fondsmidler skal fordeles, er 100% op til jer.

1

1

1