CARE PAKKER

Find den løsning der passer til jer

LIGHTCARE er en belysningsvirksomhed, med speciale i udvikling, programmering og produktion af software og hardware til sundhedsfremmende lysløsninger. Vi har valgt at beskæftige os med lys som gør en sundhedsmæssig forskel. Vi er specialister i at levere lys som kan reguleres manuelt eller automatisk ift. konkrete arbejdsmæssige opgaver, komfort, helbred og tid.

Vores løsninger kan overordnet deles op i to hovedområder;

Døgnrytmelys
Fulddynamisk lys, som automatisk over døgnet regulerer lyset så det er i overensstemmelse med de behov som solen igennem 200.000 år har indkodet i menneskets biologi.

HealtHcarelys
Optimerer arbejdsforholdene for personale vha. bl.a. zoneret arbejdslys. Relevant ved skærmarbejde, produktion, plejesituationer, operationer, scanninger etc.

Fælles for de to hovedområder er, at de kan laves med forskellige valg af lyskilder. For at gøre valg af lyskilder og betydningen heraf lidt mere simpel for vores kunder, har vi delt vores system og lyskilder op i tre pakker.

Teknisk gennemgang af pakkerne herunder:

CARE
At vores lysløsninger tilbyder regulering, betyder også at vi som udgangspunkt beskæftiger os med lyskilder opbygget med minimum to dioder, Cold White og Warm White, også kaldet Tunable White. Denne løsning har vi samlet i en CARE-pakke. CARE, fordi man hermed bl.a. kan tage vare på vores biologiske behov for skiftende dagslys i løbet af dagen.

CARE MORE
Udbyggelsen af CARE pakken foregår ved at vi tilføjer endnu en diode, således at lyskilden bygges op af dioder i sæt af tre, Cold White, Warm White og en Amber-diode. Med en amber-diode kan vi udvide vores produkt til også at drage omsorg for vores biologi om natten, idet vi kan lave et natlys uden hvidt lys som skader vores nattesøvn.

CARE COMPLETE
Den ultimative form, at drage omsorg for vores biologiske behov ift. belysning er denne pakke, hvor vores CARE pakke med to dioder, er suppleret med tre ekstra dioder så lyskilden nu er bygget op af dioder i sæt af fem. Sammensætningen er således Cold White, Warm White samt Rød, Grøn og Blå dioder. Med denne sammensætning kan vi ligesom i CARE MORE pakken, lave lys om natten uden at bruge hvidt lys, derudover kan vi også lave en simuleret solopgang og solnedgang, som både er behagelig og gavnlig for vores krops underbevidste accept af døgnrytmelys. Andre fordele er, at vi ved at tilføje ekstra farver kan øge lysets kvalitet, så farvegengivelsen i lyset er bedre, og vi dermed ser vores omgivelser optimalt ift. deres naturlige farver. Ved brug af fem dioder kan vi sammensætte 16,7 millioner farvenuancer, dette er specielt nyttigt når der skal laves brugertilpasset arbejdslys eller specielle scenarier som f.eks. beroligende, eller sansestimulerende. Derfor består vores Healthcare løsninger oftest af CARE COMPLETE.

 

div

div

CARE pakken

CARE pakken:

Styring: DMX og DALI8

Dioder: Tunable White

Ra: >90

Kontinuerligt spektrum 2700-6500 K.

Pakken skræddersyes til jeres unikke behov.

Fast pris på installation og styring tilbydes i samarbejde med den lokale El-installatør.

EN12464-1 og DCL branchevejledning.

Velegnet til døgnrytmelys (dagslysregulering)

CARE MORE pakken

CARE pakken

CARE MORE pakken:

Styring: DMX

Dioder: ALLE armaturer er udstyret med CW-A Tunable White

ALLE armaturer er udstyret med Amber

Ra: >90

Blåtfrit natlys 1800 K.

Lys-commissioneringsproces

Funktionstest iht. kravspefikation

Undervisning omkring lysets effekt U/B

Træning i korrekt brug af systemet U/B

Velegnet til døgnrytmelys

CARE COMPLETE pakken

CARE pakken

CARE MORE pakken

CARE COMPLETE pakken:

Styring: DMX

Dioder: ALLE armaturer er udstyret CW-RGB  (Tunable White + rød, grøn og blå)

Mulighed for to ekstra dioder f.eks. amber og royal blue

Ra: >97

Kalibrering af lysindstillinger

1.200-12.000K (fra stearinlys til blå himmel)

16,7 mill. farvenuancer tilgængelig

Boost og beroligende lysscenarier m.v.

Velegnet til døgnrytmelys

Velegnet til zoneret ergonomisk arbejdslys

div

div

div