Healthcare lys i operationsrum

Healthcare lys med pædisk- / kirurgisk lys funktion, på de enkelte operationsstuer implementeres på baggrund af eksisterende viden og personalets behovsanalyser. Behovsanalysen indeholder visuelle, fysiske og produktive lysbehov til de specifikke arbejdssituationer der skal udføres.

Optimering af synssansen er den vigtigste opgave for belysningen i forbindelse med operationsrum. Healthcare lys skaber skygge- og blændfri belysning med perfekt synsovergang fra lejet og de øvrige omgivelser.

Healthcare hospitals belysning kan tilpasses alle funktioner: 

  • Laparoskopi, hvor lyset tilpasses, så det giver kirurgen de bedst mulige synsforhold ved monitere
  • Venflon, hvor lysets farvesammensætning tilpasset så det er nemmere at se blodårer
  • Anæstesien har fuld farvegengivelse under hele operationen

Individuel tilpasning

Healthcare lys kan tilpasses samtlige kirurgiske funktioner. Vi hjælper personalet med at realisere deres fulde potentiale, ved unik tilpasning af lysfunktioner der fremhæver kontraster på røntgen, ultralyd og monitorer.

Vi skaber de bedst mulige synsforhold ved blandt andet laparoskopi og venflon. Healthcare lys kan justeres både manuelt og automatisk efter arbejdsstillinger og type af operation.

Der er i alt ni indstillinger af lyset. Farveskalaerne indeholder varierende grader af blandt andet grønt lys, rødt lys, blåt lys, varmt lys og dagslys.